Mielenosoitus 2.3. Lahnuksentien kevyenliikenteenväylän puolesta

Lahnus-Takkulaseudun omakotiyhdistys järjestää mielenosoituksen
torstaina 2.3. klo 16-18 kiinnittääkseen huomiota Lahnuksentien puuttuvaan kevyenliikenteenväylään.

Mielenilmaus aloitetaan Haarssinpuiston leikki-pallokentän (Lahnuksentori) luota klo 16 ja mielenosoituskulkue etenee Lahnuksentietä pitkin aina Lepsämäjoentienhaaraan saakka ja sieltä takaisin lähtöpaikkaansa. Haarssinpuiston leikki-pallokentällä tarjotaan mielenilmauksen aikana makkaraa ja mehua.

Mielenilmaukseen ovat kaikki lämpimästi tervetulleita ja toivomme runsasta osanottoa! Kehotamme kuitenkin alle 10-vuotiaita lapsia osallistumaan mielenilmaukseen yhdessä aikuisten /vanhempiensa kanssa ja kaikkia osallistujia käyttämään huomioliivejä tai heijastimia. Mielenilmaus järjestetään ruuhka-aikaan ja Lahnuksentiellä on silloin runsaasti liikennettä. Tapahtumaan on myös kutsuttu tiedotusvälineiden edustajia ja viranomaisia.

Mielenilmauksen taustaa: Paikallisten asukkaiden aloitteesta omakotiyhdistys keräsi marraskuussa 2015 adressin kevyenliikenteenväylän saamiseksi Lahnuksentielle. Laajan kannatuksen saanut adressi toimitettiin Espoon kaupungille ja Ely-keskukselle, mutta määrärahoja väylän rakentamiseksi ei olla myönnetty. Koska kevyenliikenteenväylän puuttuminen Lahnuksentieltä on selkeä turvallisuusriski, yritämme kiinnittää huomiota asiaan mielenilmauksen keinoin.

Mielenilmauksen reitti