Uusi mielenosoitus 10.10. kevyenliikenteenväylän puolesta

Lahnus-Takkulaseudun omakotiyhdistys järjestää mielenosoituksen tiistaina 10.10. klo 16.30 alkaen kiinnittääkseen huomiota Lahnuksentien puuttuvaan kevyenliikenteenväylään.

Mielenilmaus aloitetaan Haarssinpuiston leikki-pallokentän luota klo 16.30 ja mielenosoituskulkue etenee Lahnuksentietä pitkin aina Lepsämäjoentienhaaraan saakka ja sieltä takaisin lähtöpaikkaansa. Haarssinpuiston leikki-pallokentällä tarjotaan mielenilmauksen aikana makkaraa ja mehua.

Mielenilmaukseen ovat kaikki lämpimästi tervetulleita ja toivomme runsasta osanottoa! Kehotamme kuitenkin alle 10-vuotiaita lapsia osallistumaan mielenilmaukseen yhdessä aikuisten / vanhempiensa kanssa ja kaikkia osallistujia käyttämään huomioliivejä tai heijastimia. Mielenilmaus järjestetään ruuhka-aikaan ja Lahnuksentiellä on silloin runsaasti liikennettä.

Mielenilmauksen taustaa: Paikallisten asukkaiden aloitteesta omakotiyhdistys keräsi marraskuussa 2015 adressin kevyenliikenteenväylän saamiseksi Lahnuksentielle. Laajan kannatuksen saanut adressi toimitettiin Espoon kaupungille ja Ely-keskukselle, mutta määrärahoja väylän rakentamiseksi ei olla myönnetty. Koska kevyenliikenteenväylän puuttuminen Lahnuksentieltä on selkeä turvallisuusriski, yritämme kiinnittää huomiota asiaan mielenilmauksen keinoin. Osoitimme mieltä asian puolesta keväällä 2017. Kunnallisvaalien jälkeen ja uusien kaupungin/kunnanvaltuustojen aloitettua toimintansa on aika jälleen kiinnittää huomio Lahnuksentien puuttuvaan kevyenliikenteenväylään.

Edellinen mielenosoitus Lahnuksentien kevyenliikenteenväylän puolesta järjestettiin 2.3.