Siivoustalkoot tiistaina 8.5. klo 17.30 alkaen

Keväiset teidenvarsien ja yleisten alueiden siivoustalkoot järjestetään Lahnus-Takkulaseudun omakotiyhdistyksen alueella tiistaina 8. toukokuuta klo 17.30 alkaen

Siivoustarvikkeita, kuten jätesäkkejä ja hanskoja, jaetaan eri jakelupisteessä klo 17.30-19.30. Mieti jo etukäteen mitä katuosuutta tai aluetta siivoat.

Tarvikkeiden jakopisteet:

  • Lahnuksen Shell
  • Haarssinpuiston leikkikentän/parkkipaikan vieressä
  • Lahnuksentien ja Lepsämänjoentien risteys
  • Takkulassa, pysäkki Vihdintien ja Lakistontien risteyksessä

Ahkerille yleisten alueiden siivoojille kiitokseksi suklaata, mehua ja kukkasia  jakelupisteistä klo 19.30 saakka.

TUO JÄTESÄKIT TIISTAI-ILLAN AIKANA siivousvälineiden jakopisteisiin tai pääteiden varteen. Omakotiyhdistys toimittaa roskat näistä paikoista yhteiselle keräyspaikalle, ja Espoon kaupunki kuljettaa roskat edelleen kaatopaikalle.

METALLILAVA LÖYTYY LAHNUKSEN SHELLIN PIHALTA klo 17.30-19.30. Tuo kaikki löytyneet, mutta myös kotiisi kertyneet metallit tähän keräykseen. Lava on tarkoitettu VAIN metallille siivoustalkoiden aikana!

Näissä siivoustalkoissa ei vastaanoteta kodinkoneita, renkaita yms. jätemaksuun velvoittavia jätteitä. Toimita kodinkoneet ja pienelektroniikkaromut esimerkiksi HSY:n ongelmajäteautoon tai lähimmälle Sortti-asemalle sekä renkaat rengasliikkeeseen. Ongelmajätteiden (maalit, öljyt yms.) jatkuva, ilmainen keräilypaikka on Lahnuksen Shellillä oleva kontti, johon saa avaimen huoltoasemalta.