Siivoustalkoot 9.5. klo 17-19

Keväiset teidenvarsien ja yleisten alueiden siivoustalkoot järjestetään Lahnus-Takkulaseudun omakotiyhdistyksen alueella tiistaina 9. toukokuuta klo 17-19.

Tarvikkeita, kuten jätesäkkejä ja hanskoja, jaetaan eri jakelupisteessä. Mieti jo etukäteen mitä katuosuutta tai aluetta siivoat. Tarvikkeiden jakopisteet ovat

  • Lahnuksen Shell
  • Lahnuksen tori / Haarssinpuiston leikkikentän vieressä, Haarssintie 1
  • Lahnuksentien ja Lepsämänjoentien risteys
  • Takkulassa, pysäkki Vihdintien ja Lakistontien risteyksessä

Ahkerille yleisten alueiden siivoojille kiitokseksi suklaata, mehua ja kukkasia.

JÄTESÄKIT ON TUOTAVA KLO 19 MENNESSÄ siivousvälineiden jakopisteisiin tai pääteiden varteen. Omakotiyhdistys toimittaa roskat näistä paikoista yhteiselle keräyspaikalle, josta Espoon kaupunki kuljettaa roskat edelleen kaatopaikalle.

METALLILAVA LÖYTYY LAHNUKSEN SHELLIN PIHALTA. Tuo kaikki löytyneet, mutta myös kotiisi kertyneet metallit tähän keräykseen viimeistään klo 19. Lava on tarkoitettu VAIN metallille siivoustalkoiden aikana!

Näissä siivoustalkoissa ei vastaanoteta kodinkoneita, renkaita yms. jätemaksuun velvoittavia jätteitä. Toimita kodinkoneet ja pienelektroniikkaromut esimerkiksi HSY:n ongelmajäteautoon tai lähimmälle Sortti-asemalle sekä renkaat rengasliikkeeseen. Ongelmajätteiden (maalit, öljyt yms.) jatkuva, ilmainen keräilypaikka on Lahnuksen Shellillä oleva kontti, johon saa avaimen huoltoasemalta.