Otata passikuvasi tai tuunaa vanhat farkut Eloriehassa!

Sunnuntaina 28.8. Lahnuksen pallokenttä muuttuu eloisaksi alkusyksyn riehapaikaksi, jossa on jotakin niin lapsille kuin aikuisillekin.
 
Valokuvaaja Hannu Tenhunen tulee jälleen kuvaamaan eloriehalaisia. Tänä vuonna voit otattaa passikuvan suoraan poliisin sähköiseen järjestelmään. Kuvan hinta on edullinen 5€ / henkilö. ”Sähköinen tallennus vaatii henkilötietojen jättämisen, mutta tietoja käytetetään vain kuvan lataamiseen, eikä niitä tallenneta”, kertoo Hannu.
 
Eloriehassa on myös paljon muita paikallisia ja lähiseudun yrityksiä, kuten persoonallisia koruja valmistava Hiekkakakku, PieniKylä-luomutila, hyvinvointipalveluja tarjoava KorpiFit, Shell Lahnus, Jog Hierontapalvelu, Aloevera-tuotemyyjä, itsetehtyjä saippuoita myyvä Anne Noponen, Hotelli Korpilampi, K-citymarket Klaukkala, Aj-vaate/By Pia’s ja Kukka-Mökki Klaukkalasta ja hyvällä säällä myös turkkuri Tmi Leila Tilvis. Osa näistä yrityksistä osallistuu tapahtumaan arpajaispalkinnoin.
 
Mukana on myös Pohjois-Espoon Martat, jotka opastavat Eloriehassa kävijöitä tuunaamaan uutta vanhoista farkuistaan. Varaa siis omaa farkkua mukaan!
 
Yrittäjien lisäksi Eloriehassa on avoin kirpputori-meininki, joka tarkoittaa, että kuka tahansa voi tulla myymään omia tavaroitaan pallokentälle. Huomioittehan, että tekonurmikenttään ei saa laittaa esim. koukkuja tai muita kentän pintaa rikkovia esineitä.
 
Lapsille Elorieha tarjoaa tänä vuonna jo perinteeksi muodostuneen pomppulinnan, vetokoira-ajelua ja kasvomaalausta. Nälkäiseksi Eloriehassa ei tarvitse jäädä: kahviteltasta löytyy itsetehtyjä suolaisia ja makeita leivonnaisia, muurinpohjalettuja ja makkaraa.
 
Tervetuloa koko perheen voimin perinteiseen kylätapahtumaan klo 13-16!

Lapsille pomppulinna, vetokoira-ajelua ja kasvomaalausta.